Bili Ajliš se vraća u mračnu fazu

Do objave drugog studijskog albuma Bili Ajliš deli nas još nekoliko nedelja, a popularna muzičarka u međuvremenu je fanovima otkrila još jedan deo iščekivanog izdanja.

Izvor: B92

Nedelja, 11.07.2021.

14:28

Bili Ajliš se vraća u mračnu fazu
Foto:EPA/ ETIENNE LAURENT

Njen novi singl "NDA" donosi mračniji zvuk u odnosu na druge pesme otkrivene ove godine, a propraćen je i video-spotom. Studijski album "Happier Than Ever" Bili će objaviti 30. jula, a već smo imali priliku da čujemo nekoliko pesama koje će se na njemu naći – "My future", "Therefore I Am", "Your Power" kao i nedavno otkrivenu "Lost Cause", čiji je spot sama režirala.

Podsećamo, Bili Ajliš jedna je od najuspešnijih muzičarki z generacije, koja je svojim debitantskim singlom "Ocean Eyes" u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svet.

Komentari su ovog puta bili pozitivni.

"Ne mogu da opišem kako se zbog ovoga osećam", glasio je prvi komentar.

A jedan od upečatljivijih je: "Vratila se na svoju mračnu, ćudljivu stranu i tu sam zbog toga", što naglašava da se njenim fanovima više dopada ovakvo njeno izdanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: