Muzika 0

12.03.2024.

13:01

Velika vest za ljubitelje muzičkih događaja i festivala: Efinity lansirao cashback uslugu

Ticketing servis eFinity, u okviru svog loyalty programa, lansirao jedinstvenu cashback uslugu, dostupnu na eFinity mobilnoj aplikaciji.

Izvor: B92

Velika vest za ljubitelje muzičkih događaja i festivala: Efinity lansirao cashback uslugu
Promo

Podeli:

Efinity je tako postao prvi i za sada jedini ticketing servis koji je svojim korisnicima omogućio kupovinu ulaznica za određene događaje po povoljnijim cenama.

Reč je o inovativnom sistemu nagrađivanja, koji korisnicima eFinity aplikacije omogućava ne samo da uživaju u omiljenim događajima, već i da zarade eFinity tokene kupovinom ulaznica za odabrane događaje! Prvi u nizu je, ni manje ni više, koncert Bajage i instruktora, koji je zakazan za 31. avgust na beogradskom Hipodromu!

Kako funkcioniše eFinity cashback?

Korisnici eFinity aplikacije kupovinom ulaznica za odabrane događaje, dobijaju određeni iznos eFinity tokena, koji se mogu iskoristiti odmah ili sačuvati za kasnije, za kupovinu ulaznica za događaj na kojem je upotreba tokena omogućena.

Vrednost 1 tokena iznosi 1 dinar, a provera stanja tokena može se izvršiti u bilo kom trenutku, na korisničkom profilu, najavljeno je iz eFinity-ja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: