Muzika 6

22.04.2024.

16:05

Novi album Tejlor Svift ispisao istoriju: Najslušaniji ikada na ovoj platformi VIDEO

Novi album Tejlor Svift, The Tortured Poets Department, obara rekorde na platformi Spotify.

Izvor: B92.net

Novi album Tejlor Svift ispisao istoriju: Najslušaniji ikada na ovoj platformi VIDEO
Profimedia

Podeli:

Naime, najnoviji album pop zvezde postao je prvi u istoriji ove muzičke striming platforme koji je imao više od 300 miliona preslušavanja u jednom danu.

"Istorija je ispisana 19. aprila 2024. The Tortured Poets Department postao je prvi album u istoriji Spotifaja koji je imao preko 300 miliona strimova u jednom danu", objavio je Spotifaj na svom profilu na mreži X.

Takođe, za manje od 12 sati nakon objavljivanja, The Tortured Poets Department postao je Spotifaj album sa najviše striminga u jednom danu 2024. godine, uzevši laskavu titulu od Bijonsinog albuma Cowboy Carter koji je na kraju zaradio 300,4 miliona strimova u svom prvom albumu nedelju dana nakon objavljivanja.

The Tortured Poets Department je takođe oborio još jedan rekord ove striming platforme, pošto je prvi singl sa albuma, Fortnight, sa Post Maloneom, postao pesma sa najviše striminga u jednom danu. Nakon što je video za pesmu objavljen na Jutjubu, prikupio je skoro sedam miliona pregleda za samo šest sati od objavljivanja.

Tajni dupli album

Podsećanja radi, u petak je objavljen novi, 11. album Tejlor Svift pod nazivom The Tortured Poets Department. Album sadrži 16 pesama (i još četiri bonus pesme, po jednu na četiri ekskluzivna vinil izdanja), uključujući saradnju sa Post Maloneom i Florence and the Machine.

Samo dva sata nakon objavljivanja prvog dela, Sviftova je objavila drugi "tajni" deo albuma koji sadrži još 15 pesama i nosi naziv TTPD: The Anthology.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: