Muzika 9

20.04.2024.

12:00

Tejlor Svift obara rekorde: Njen novi spot pregledan 10 miliona puta za samo 9 sati VIDEO

Tejlor Svift juče je objavila svoj novi album The Tortured Poets Department, a takođe je objavila i muzički spot za Fortnight, prvi singl sa svog novog albuma.

Izvor: index.hr/b92

Tejlor Svift obara rekorde: Njen novi spot pregledan 10 miliona puta za samo 9 sati VIDEO
Profimedia

Podeli:

Ovaj spot je pregledan više od 10 miliona puta za samo devet sati od objavljivanja.

U spotu Tejlor i Post Malone, koji gostuje na singlu, igraju bivše ljubavnike koji su, prema tekstu pesme, imali aferu koja je trajala 14 dana. Itan Houk i Džoš Čarls takođe se pojavljuju kao par naučnika koji sprovode testove na Sviftovoj, a video se završava scenom nalik nemom filmu.

"Želela sam da vam pokažem svetove koje sam videla u svojoj glavi koji su poslužili kao pozadina za stvaranje ove muzike. Gotovo sve u njoj je metafora ili referenca na neki kutak albuma", napisala je Sviftova na društvenim mrežama i dodala:

"Za mene se ovaj video pokazao kao savršena vizuelna reprezentacija ovog albuma i priča koje pričam na njemu. Post Malone me je oduševio na snimanju kao naš izmučeni tragični heroj i veoma sam mu zahvalna na svemu što je uložio u ovu saradnju", dodala je ona.

Tajni dupli album

Podsećanja radi, u petak je objavljen novi, 11. album Tejlor Svift pod nazivom The Tortured Poets Department. Pesme su se pojavile na striming servisima tačno u ponoć po američkom vremenu, ili u šest ujutru po srednjoevropskom vremenu. Album sadrži 16 pesama (i još četiri bonus pesme, po jednu na četiri ekskluzivna vinil izdanja), uključujući saradnju sa Post Maloneom i Florence and the Machine.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: