Aktuelno 1

19.04.2024.

17:42

Tejlor u novoj pesmi proziva Kim Kardašijan? VIDEO

Tejlor Svift je ponovo rasplamsala svoju dugogodišnju svađu sa Kim Kardašijan objavivši pesmu na novom albumu za koju su fanovi uvereni da je namenjena rijaliti zvezdi.

Izvor: Klix.ba

Tejlor u novoj pesmi proziva Kim Kardašijan? VIDEO
Profimedia

Podeli:

Američka pevačica je zvanično objavila "The Tortured Poets Department",  svoj 11. studijski album, koji uključuje 31 novu pesmu.

Nakon što su pesme izašle, fanovi su uvereni da je 24. numera, "ThanK you aIMee", usmerena na Kim, jer su slova K,I i M istaknuta kako bi se napisalo njeno ime.

Tejlor peva u jednom stihu: "Kad zamišljam svoj rodni grad // Tu je tvoja bronzana statua // I ploča ispod // koja preti da me gurne niz stepenice, u našoj školi".

Čini se da Tejlor takođe spominje Kiminu 10-godišnju ćerku Nort Vest koja pleše uz njen singl "Shake It Off" iz 2014. na TikToku , smatrajući to ironičnim jer ta "pesma govori o njoj".

"I tako sam ti promenila ime, i sve stvarne ključne tragove// I jednog dana, tvoje dete dođe kući pevajući pesmu za koju samo nas dve znamo da je o tebi", govore stihovi u nastavku pesme.

Fanovi su uvereni da je ovo nastavak svađe:

"aIMee je o Kim Kardašijan. Ovaj album je tako nepovezan", "Kim tvoj dan obračuna je stigao", "Dobrodošla na svoju traku".

Dugogodišnja svađa Tejlor i Kim zapravo je počela zahvaljujući pevačicinom sporu sa Kanjeom 2009. godine, kada je on upao na binu na VMA dodeli kada je ona osvojila nagradu za najbolji ženski video.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: