Petak, 23.08.2013.

20:14

Drogiranom gondolijeru preti kazna

Venecijanski gondolijer, koji je učestvovao u nesreći u kojoj je poginuo jedan nemački turista, bio je pod dejstvom droga, pokazala je istraga.

Izvor: Tanjug

Default images

Venecijanski gondolijer, čije se plovilo u subotu 17. avgusta sudarilo sa autobusom na vodi na Kanalu grande u Veneciji, kada je jedan nemački turista poginuo, a njegova trogodišnja ćerka povređena, bio je u vreme nesreće pod uticajem droge, izvestili su danas italijanski mediji.

Preliminarna policijska istraga je pokazala da je gondolijer Stefano Picađa konzumirao kokain i marihuanu, a preti mu kazna za ubistvo iz nehata, prenela je agencija AFP.

Nesreća se dogodila u subotu oko podneva blizu poznatog mosta Rialto, dok je autobus na vodi manevrisao ka pristaništu.

Prilikom sudara sa tim vozilom su u vodu pali svi putnici u gondoli, 50-godišnji nemački turista Joahim Rajnhard Fogel, inače profesor krivičnog prava, njegova žena i njihovo troje dece, kao i gondolijer.

Nemca je autobus na vodi prignječio uz gondolu, usled čega je on preminuo, a njegova trogodišnja ćerka je zadobila povrede glave i prevezena u bolnicu u Padovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

3 min

Podeli: