Srbija

Utorak, 19.12.2017.

17:00

Novogodišnja trpeza najstarijim Beograđanima

Kraj godine je vreme darivanja, kada čak i mali znak pažnje nekome znači mnogo.

Izvor: PR

Novogodišnja trpeza najstarijim Beograđanima
Foto: Delez

U Prihvatilištu za stara i odrasla lica bilo je posebno svečano – pripremao se novogodišnji ručak za sve korisnike. Hranu su pripremali, postavljali i služili predstavnci kompanije Delez Srbija i hotela Courtyard by Marriott.

“Društvena odgovornost je važan deo našeg poslovanja, a veoma nam drago kada možemo da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Vreme koje smo proveli sa korisnicima Prihvatilišta nam je ispunilo srca i nadamo se da smo im bar na trenutak ulepšali kraj godine”, kaže Kventin Roje, generalni direktor kompanije Delez Srbija.
Foto: Delez
Delez Srbija i Courtyard by Marriott hotel zajedno su realizovali ovu akciju, udruživši resurse i znanje, u cilju da korisnicima Prihvatilišta za stara i odrasla lica obezbede topao novogodisnji obrok.

“Važno je da u vreme kad se razmišlja o poklonima, mislimo i na sve one kojima je potrebna pomoć, kojima znači svaka podrška. Drago mi je što smo sa kompanijom Delez zajedno napravili poseban ugođaj korisnicima Prihvatilišta i što već sada možemo sa zadovoljstvom da kažemo da je ovo akcija koja treba da ima svoj nastavak i u narednim godinama”, izjavio je Gasser Robert, direktor hotela Courtyard by Marriott.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

7 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: