Sreda, 09.04.2003.

08:59

Policija Crne Gore potvrdila hapšenje 3 osobe

Izvor: Beta

Default images
Podgorička policija saopštila je u utorak da je uhapsila 3 osobe, koje su "bezbednosno interesantne" MUP-u Srbije. Podgorička policija je saopštila da su uhapšena lica predata MUP-u Srbije u Prijepolju. U saopštenju policije se navodi da su uhapšeni pripadnik rasformirane Jedinice za specijalne operacije Dragan M. Tomić iz Lučana i Olga M. Kurak iz Beogarda, majka ranije uhapšenog pripadnika te jedinice Miroslava Kuraka. Policija je saopštila da je uhapšen i Goran R. Tomić, ali se ne navodi da li je i ta osoba član "crvenih beretki". "U komunikaciji s MUP-om Srbije utvrđeno je da se radi o licima koja su bezbednosno interesantna za to ministartsvo, pa su posle izvršenih provera ta lica predata MUP-u Srbije u Prijepolju", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: