Zdravlje

Sreda, 27.09.2017.

16:37

"Uvek sa decom": Teniski turnir za mališane na onkologiji

Najbolji teniseri među poznatim ličnostima Srbije ponovo će igrati za humanost na tradicionalnom 16. teniskom turniru poznatih.

Izvor: B92

Ova humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija biće održana u TC „Novak“ za vikend 30. septembra i 1. oktobra i okupiće veliki broj poznatih ličnosti - koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis.

U okviru ove manifestacije održaće se i ženski turnir, igrači koji su najviše napredovali od prošlogodišnjeg turnira biti nagrađeni.

Program turnira za 2017. će zvanično otvoriti premijera teniskog filma „Borg protiv Mekinroa“ u bioskopu Cinepleks Ušće u sredu 27. septembra.

Mečevi oba dana programa biće igrani od 10h do 17 časova, a humanitarni fond turnira će prvi put biti uručen udruženju „Uvek sa decom“ Onkološke klinike u Beogradu.

„Ponosan sam, u ime svih učesnika i učesnica, što ćemo se i ove godine udružiti kroz tenis i pokazati da se najvažnije vrednosti sporta mogu delotvorno posvetiti višim humanim ciljevima. Uspesi koje ovaj turnir postiže iz godine u godinu su za svako poštovanje, i pozivamo publiku da nam se pridruži kod Novaka u sportu, zabavi i humanosti“, rekao je Savo Milošević, potpredsednik FSS i redovni učesnik Turnira.

Pored Miloševića i predstavnika Grada Beograda – gradonačelnika Siniše Malog i predsednika Skupštine Grada Nikole Nikodijevića - rekete na terenima Teniskog centra „Novak“ će ukrstiti i Gagi Jovanović, Marko Vidojković, Slobodan Trkulja, Kiki Lesendrić i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: