Četvrtak, 28.06.2018.

20:04

Stanković za B92: Sreća da imam jake noge, pa nisam pao u nesvest

Izvor: B92

Stanković za B92: Sreća da imam jake noge, pa nisam pao u nesvest
Dejan Stanković, legendarni reprezentativac naše zemlje, poslednje je lice našeg serijala 'Sa zvezdama na ti'.

Naš Nemanja Đorđević razgovarao je sa čuvenim vezistom i kapitenom Crvene zvezde, Lacija i milanskog Intera o njegovom putu od Ohridske ulice u Zemunu, preko beogradske Marakane i rimskog Olimpika, pa sve do Đuzepe Meace.

Sa Dekijem smo govorili i o učešću na tri Svetska prvenstva i jednom EURO šampionatu, igranju sa legendama jugoslovenskog fudbala, odnosu sa Žozeom Murinjom, ali i svemu onome što se događalo u Kalču, tada najjačoj ligi sveta.

Oktrio nam je i kako se osetio kada je saznao da je Serđo Kranjoti, nekadašnji predsednik Lacija, za njega platio 24.000.000 maraka, šta misli o Mariju Baloteliju, Zlatanu Ibrahimoviću i tužnoj sudbini Adrijana, kakav je osećaj prigrliti trofej Lige šampiona, kao i koja je jedina utakmica koju bi ponovo odigrao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: