Život

Petak, 23.03.2018.

10:40

Nagrada potrošača za pravi kvalitet

Proleće nam se bliži, a to je doba koje pokreće, baš kao i neXt voće. Tad smo puni elana, najmanje za posao, ali najviše za nove avanture, zabavu i druženje sa prijateljima.

Izvor: B92

Nagrada potrošača za pravi kvalitet

Važno je da nam dan bude pozitivan, a neXt sokovi već više od dve decenije svojim potrošačima pružaju veliku voćnu dozu energije za aktivnosti koje nam slede tokom dana. Bilo da ste negde u prirodi, poslu ili kod kuće, na neXt uvek možete da računate da će biti tu.

U tradicionalnoj godišnjoj akciji “Moj izbor” potrošači su izabrali neXt za omiljeni proizvod, odnosno brend u kategoriji “Bezalkoholni napici”.

Filozofija konstantnog razvijanja i potrage za novim ukusima je zaslužna za ovu nagradu. Samo u 2017. godini predstavljen je novi neXt smoothie, pametni voćni snek u dva ukusa, zatim neXt Great start, voćni miks interesantnih ukusa, kao i tri nova neXt ukusa inspirisana Srbijom i njenim voćem: malina, kruška i crveno grožđe.
U kategoriji od čak preko 700 brendova i proizvoda neXt sokovi su se još jednom našli među najboljima. neXt sokovi su odavno postali sinonim za kvalitet i inovacije, jedan od najvrednijih domaćih brendova koji su svoj kredibilitet izgradili ne samo u Srbiji već i u zemljama regiona.

Nagrada potrošača Srbije “Moj izbor” za omiljeni proizvod u kategoriji bezalkoholnih napitaka je najbolja potvrda posvećenosti Coca-Cola sistema. neXt sokovi proizvode se u pogonu sa najsavremenijim standardima u čitavom regionu.

Ovaj pogon se može pohvaliti najnaprednijom tehnologijom za proizvodnju sokova koja omugućava vrhunski kvalitet. neXt će nastaviti da raste iz godine u godinu kako bi potrošačima nastavio da bude omiljeni izbor za svaki dan, te time opravda poverenja potrošača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: