Utorak, 07.11.2017.

09:55

Organizaciju Complexity kupili Kaubojsi iz Dalasa!

Američki milijarder Džeri Džouns, vlasnik Dalas Kaubojsa, najskupljeg NFL tima, kupio je esports organizaciju Complexity Gaming zajedno sa biznismenom Džon Gofom!

Izvor: Stefan Iliæ klan rur

Organizaciju Complexity kupili Kaubojsi iz Dalasa!

Kaubojsi tako prate trend ulaganja u esport organizacije, kao što su pre nešto više od pola meseca Njujork Jenkiji kupili organizaciju Vision Esports.

Profesionalni gejming značajno raste, a mi smo ponosni da uplovimo u ove vode sa Džon Gofom i Džejson Lejkom, osnivačem i direktorom organizacije Complexity. Verujem da će se tokom godina Complexity razvijati, pogotovo sa našim iskustvom i znanjem iz sporta” – kaže Džeri Džouns,

Džon Gof govori da esport toliko raste i da je popularan da dostiže veći broj gledalaca od nekih tradicionalnih sportskih turnira. Veruje da je partnerstvo i investicija u ovakvu vrstu organizacije pun pogodak. Osnivač i predsednik Complexity Gaminga – Džejson Lejk, kaže da mu je jedan od snova ispunjen, kao i da mu je vrlo drago da radi sa ljudima kao što su Džon i Džeri.

Organizacija se seli u Teksas gde se i nalazi sedište Kaubojsa iz Dalasa, a izgradnja modernog centra za ekipe organizacije bi trebala uskoro početi. Svi članovi organizacije će imati pristup raznim razvojnim centrima i treninzima, kao i svim medicinskim uslugama koje pružaju i sportskom timu.

Organizacija Complexity ima CS:GO, Dota 2, Hearthstone i Gwent sastave, kao i brojne profesionalne strimere koji ih predstavljaju. Complexity je organizacija koja je osnovana davne 2003. godine, a dočekali su da ih otkupi vlasnik najskupljeg tima američkog fudbala. Cifre i detalji ugovora nisu poznati, ali je milijarder Džeri Džouns sigurno odrešio kesu. Videćemo koji tim ili zvezda će sledeći uložiti u esports tim ili organizaciju, ovakve vesti ćemo definitivno sve češće čitati.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: