Četvrtak, 12.01.2017.

12:03

Melanija će biti prva, ali ne i jedina

Kancelarija prve dame u administraciji SAD biće preimenovana u upravu prve dame, prenosi „Foks njuz“.

Izvor: Sputnjik

Melanija će biti prva, ali ne i jedina
Foto: Gettyimages

Glavnu ulogu u novoj strukturi će igrati dve žene najbliže predsedniku SAD Donaldu Trampu: njegova supruga Melanija i kćerka Ivanka.

Ovakva odluka, kako tvrdi „Foks njuz“, može biti povezana sa nekoliko faktora: prvo, Melanija je privremeno odbila da se preseli u Vašington iz Njujorka, kako bi njen desetogodišnji sin Beron završio školsku godinu na miru.

Osim toga, prva dama se oseća nelagodno kada učestvuje u političkom životu.

Drugo, pojava nove kancelarije otvara dodatne mogućnosti Ivanki koja je aktivno učestvovala u predizbornoj kampanji oca. Sada ona želi da se usredsredi na zaštitu prava žena-preduzetnika i druge projekte od društvenog značaja.

Tramp je pobedio na predsedničkim izborima 8. novembra 2016. godine, njegova inauguracije će biti održana 20. januara u Vašingtonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: