Petak, 27.11.2015.

09:56

"Oprez na putevima zbog snega"

Javno preduzeće Putevi Srbije pozvalo je sve učesnike u saobraćaju da zbog najavljenog snega budu oprezni na putevima i koriste odgovarajuću opremu.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Tanjug

Premа nаjаvama Hidrometeorološkog zаvodа Srbije, sneg će do kraja dana pasti u zаpаdnoj, jugozаpаdnoj i centrаlnoj Srbiji.

Na vozače se apeluje da koriste zimske pneumаtike, prilаgode brzinu kretаnjа uslovimа nа putu, poštuju ogrаničenjа brzine i postojeću signаlizаciju.

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično će padati kiša, susnežica i sneg, a temperatura će biti do šest stepeni Celzijusa, saopštio je RHMZ.

Osim toga, AMSS je saopštio da magla smanjuje vidljivost ispod 200 metara i otežava saobraćaj na prilazima Beogradu, na novosadskom, pančevačkom, zrenjaninskom i obrenovačkom putu. Magle ima na Kopaoniku, Crnom Vrhu i na putevima pored rečnih tokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: