Utorak, 13.10.2015.

07:43

Bolja prohodnost puteva, ponegde maglovito

Prestanak padavina i nešto povoljnije vremenske prilike olakšavaju vožnju i omogućavaju bolju prohodnost puteva.

Izvor: Tanjug

Default images
Thinkstock

Na maglu treba računati na području Zlatibora, Sjenice i na Crnom Vrhu.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije, jutarnja sumaglica je prisutna u većini krajeva Srbije.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 113 saobraćajnih nezgoda u kojima su 33 osobe povređene, a dve osobe su smrtno stradale.

Istovremeno, u Beogradu su zabeležene 33 saobraćajne nezgode, u kojima je 12 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: