Utorak, 22.08.2023.

14:45

Potvrđeno je: Kosta K. nastavlja školovanje u OŠ "Dragan Hercog"

Direktor OŠ "Dr Dragan Hercog" Zoran Aleksić potvrdio je da će K. K. koji je izvršio masovno ubistvo u "Ribnikaru" nastaviti obrazovanje u toj ustanovi.

Izvor: Tanjug

Potvrđeno je: Kosta K. nastavlja školovanje u OŠ
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Čekamo da se u narednih nekoliko dana završe administrativne procedure oko dolaska K.K. u našu školu", rekao je Aleksić.

Dodao je da će zatim, u saradnji sa lekarima, biti napravljen plan za K.K. koji će obuhvatati način i metode rada.

"Naš rad zavisi od mišljenja lekara, jer mi radimo sa decom koja su bolesna, i to nije slučaj samo u slučaju K.K. već uopšte", objasnio je Aleksić.

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović rekla je juče Tanjugu da će maloletnom K.K. biti omogućen završetak osnovnog obrazovanja u školi "Dr Dragan Hercog", pošto je, kako je rekla, osnovno obrazovanje po zakonu obavezno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

21 h

Podeli: