Ponedeljak, 10.07.2023.

15:27

Vučić priredio svečani ručak u čast Milatovića: Nek živi prijateljstvo i bratstvo Srbije i Crne Gore FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani ručak u čast predsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

Izvor: B92

Default images

"Dragi prijatelju, hvala Vam, još jednom, na poseti. To je za nas velika čast, posebno kada je reč o odnosima Srbije i Crne Gore, koji će, nadam se, od prijateljskih prerasti u bratske. Želim Vam uspeh u radu i sve najbolje građanima Srbije i Crne Gore. Ovde ste uvek dobrodošli i voleli bismo da Srbiju smatrate svojim kućom i da dolazite što češće. Nek živi prijateljstvo i bratstvo Srbije i Crne Gore", napisao je Vučić na Instagramu.

Milatović položio venac na Spomenik neznanom junaku na Avali

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović položio je venac na Spomenik neznanom junaku na Avali i upisao se u knjigu utisaka.

"Moje poštovanje i zahvalnost u ime građana Crne Gore svim palim borcima oslobodilačkih ratova koji su dali svoje živote u odbrani mira i slobode. Mnogo puta kroz istoriju narodi Crne Gore i Srbije su bili u istom stroju, što nas obavezuje da čuvamo sve vrijednosti koje nas povezuju i na njima temeljimo naše buduće odnose i saradnju", napisao je Milatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: