Uhapšen mladić koji je zoljom srušio zgradu u Platičevu, Oglasio se MUP

Mladić P. N. uhapšen je danas jer je oko 14.10 sati ispalio projektil iz ručnog raketnog bacača u napušteni objekat u blizini Železničke stanice u Platičevu.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.05.2023.

16:12

Uhapšen mladić koji je zoljom srušio zgradu u Platičevu, Oglasio se MUP
Foto: Shuttestock/ ArtOlympic

Mediji prenose da je, prema nezvaničnim informacijama, ovaj mladić juče pušten sa neuropsihijatrijskog lečenja.

Kako smo ranije pisali, nakon eksplozije došlo je do urušavanja manje zgrade koja se nalazila preko puta stanice.

Pripadnici MUP odmah su obavešteni, a prema našim informacijama, nema povređenih lica.

Oglasila se PU Sremska Mitrovica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su P. N. (1998), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti, a u vezi sa izazivanjem opšte opasnosti, neposredno po izvršenju ovih krivičnih dela. Kako se sumnja, on je danas, oko 14 časova, iz ručnog bacača, ispalio jedan projektil u napušteni objekat stare železničke stanice u Platičevu, opština Ruma. Nema povređenih osoba, a u blizini te zgrade nema drugih stambenih objekata. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu, navodi se u saopštenju policijske uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: