Sreda, 15.02.2023.

10:15

Vučić: Znam sa čime se suočavamo. Doneo sam odluku...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je još jednom prokomentarisao odluku o povećanju broja specijalnih jedinica u Srbiji.

Izvor: B92

Vučić: Znam sa čime se suočavamo. Doneo sam odluku...
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ/ bg

Vučić je istakao da je naša vojska sistematski uništavana od 2000. godine i da je bilo izuzetno teško vratiti ono što je imala ranije.

"Znam sa čime se suočavamo, znam svaku granatu, raketu, svako vozilo, guseničar, četvoročkaš, školski avion, helikopter, pa do dronova. Imajući sve to u vidu, doneo sam odluku koja je važna za napredak, dalje jačanje i snaženje Srbije", rekao je.

Dodao je da sve to zahteva ogromna ulaganja, ali, da će ta vojska podići nove gradove, standarde žandarmerije.

"Reč je o veoma važnoj odluci. A onda kada vidite da neko napiše da Vučić pravi svoju gardu, vidite da niko ništa ne razume", dodao je.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: