Putin doživeo težak pad?

Odmah nakon što je Rusija napala Ukrajinu u februaru, počele su da se šire glasine o čoveku koji je naredio vojnu operaciju, piše Skaj njuz.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: EPA-EFE/SERGEJ BOBYLEV / KREMLIN POOL / SPUTNIK / POOL MANDATORY CREDIT
Foto: EPA-EFE/SERGEJ BOBYLEV / KREMLIN POOL / SPUTNIK / POOL MANDATORY CREDIT

Najčešća tema su spekulacije o zdravlju Vladimira Putina, uprkos tome što retko postoji nešto više od pukih spekulacija.

Naime, misterija koja okružuje Kremlj je takva da je većinu priča koje se pojavljuju gotovo nemoguće proveriti.

Najnovija, i možda najluđa, serija u ovoj seriji izveštaja dolazi sa Telegram kanala sa 377.000 pretplatnika – koji se zove SVR General – koji tvrdi da ima izvor unutar same službe bezbednosti ruskog predsednika.

Deo izveštaja koji je u pitanju koji izaziva najveću pažnju tvrdi da je Putin teško pao niz stepenice u svom domu u Moskvi.

Kako tvrde, to je ruskom lideru izazvalo "oštar bol i izazvalo slučajnu defekaciju“. Podrazumeva se da je to zbog njegovog zdravstvenog stanja i stomačne bolesti, o kojoj se već naveliko izveštava.

Kako prenosi kanal SVR General, incident se dogodio pred očima predsednikovog obezbeđenja, koji su mu brzo pritekli u pomoć.

Trojica su mu pomogli da dođe do najbližeg kauča i pozvala lekare. Takve priče su izuzetno popularne u zapadnim medijima, ali ih treba posmatrati sa krajnjim skepticizmom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 637 idi na stranu