Mediji: "Milica Zavetnica promenila politiku i prioritete, više ne spominje porodicu i selo"

Beograd -- "Brinućemo o Srbiji, domaćoj privredi, porodici i selu", govorila je Milica Đurđević Stamenkovski pred aprilske izbore, podseća portal nsuzivo.rs.

Izvor: nsuzivo.rs
Podeli
Foto: Printskrin/Prva TV
Foto: Printskrin/Prva TV

Međutim, za vrlo kratko vreme, njeno zbližavanje sa medijima bliskim Draganu Đilasu, vožnja pod dejstvom alkohola i sklonost ka luksuzu, čini se, udaljili su je od onih poruka koje je pred izbore slala glasačima, navodi pomenuti portal.

"Kako drugačije objasniti činjenicu da Milica Zavetnica nije izrekla ni reč o porodici otkad je prešla cenzus na aprilskim izborima", pita se portal nsuzivo.rs.

Ovaj portal podseća, da ona nije čak ni demantovala vesti da je vozila pijana i time ugrožavala druge učesnike u saobraćaju.

Portal nsuzivo.rs se pita, ako vest nije tačna, zašto je Milica nije demantovala i negirala, koristeći priliku da ukaže na važnost bezbednosti u saobraćaju?

"To su vrhunske porodične vrednosti, a ne statiranje na tajkunskim medijima koji vrše pritisak na državno rukovodstvo povodom najvažnijih pitanja", navodi taj portal.

Pomenuti portal analizira i činjenicu da se u nastupima Milice Đurđević Stamenkovski više ne pominje selo, koje je bilo jedno od glavnih tačaka politike koju je zastupala.

Na kraju, ovaj portal zaključuje da se čini da su glasači "Zavetnika" i pre potvrde mandata u skupštini, izigrani i iznevereni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 77 idi na stranu