Teretnjaci na čekanju i do 90 minuta, plus radovi na auto-putu

Beograd -- Na graničnim prelazu Horgoš, teretna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju 90 minuta, a na Batrovcima jedan sat, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Izvor: Tanjug
Podeli

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:15, na ostalim graničnim prelazima, kako na teretnim, tako i na putničkim terminalima, nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Od danas do 17.9. radovi na petljama Smederevo i Požarevac

Od danas do 17. septembra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 1, u zoni petlje Smederevo i zoni petlje Požerevac (od km 261+835,18 do km 264+827,22), saopšteno je iz Javnog preduzeća ''Putevi Srbije''.

Tokom izvođenja radova, u smeru Beograd-Niš za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i desnom-zaustavnom saobraćajnom trakom smera kretanja.

U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Radovi će biti obezbedjeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu