"Zatvoriti sve na nedelju ili deset dana"

Zamenik direktora Kliničkog centra Niš Radmilo Janković kaže da se objekti u kojima postoji mogućnost širenja zaraze moraju zatvoriti na nedelju ili deset dana.

Izvor: B92

Petak, 05.03.2021.

15:00

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ mn

On je uoči sednice Kriznog štaba rekao da je Srbija na dobrom putu što se tiče vakcinacije, da sa druge strane raste broj zaraženih i obolelih, te da rešenje mora da se nametne da bi se izašlo iz začaranog kruga.

"Na nedelju ili deset dana treba zatvoriti sve objekte, ne samo kafiće i restorane, već zatvoriti sve objekte gde postoji mogućnost da se zaraza širi", rekao je Janković za Tanjug.

On je naveo da ekonomski momenat ne može biti argument da se ostavi da rade objekti, jer Srbija za lečenje svakog kovid-pacijenta daje na hiljade evra dnevno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: