Pretnje smrću Vučiću na društvenim mrežama

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavile su se pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Izvor: B92

Subota, 29.08.2020.

11:41

Pretnje smrću Vučiću na društvenim mrežama
EPA/VLADIMIR STOJAKOVIC

U objavi se navodi "Smrt Aleksandru Vučiću, sloboda narodu".

Sudeći prema drugim objavama sa tog Fejsbuk naloga, osoba koja je pretila Vučiću je učesnica opozicionih protesta.
Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ivana Tomić Ilić osudila je danas nove pretnje smrću predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću na društvenim mrežama i poručila da se politici mržnje, pretnji i širenja straha mora stati na put.

Ilić je u saopštenju navela da je nove, morbidne i najgnusnije pretnje smrću predsedniku Vučiću iznela jedna od članice pokreta “1 od 5 miliona”, izvesna Mirjana Marković, i da su takve objave za najoštriju osudu čitave javnosti.

Ona je apelovala na nadležne organe, da se jednom za svagda stane na, kako je navela, put bolesti, patologiji, mržnji i pretnjama predsedniku Vučiću.

''Mržnja, pretnje i širenje straha i panike je očigledno jedina politika Ðilasovaca, kojoj se mora stati na put, jer to nije slika pristojne i moderne Srbije''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: