Tramp poslao Kimu fotografije sa susreta i podsetio na dogovore

Američki predsednik Donald Tramp poslao je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu fotografije njihovog kratkog susreta u junu.

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2019.

08:36

Tramp poslao Kimu fotografije sa susreta i podsetio na dogovore
EPA-EFE/KCNA

Dvojica lidera sastali su se u demilitarizovanoj zoni između dve Koreje. Visoki zvaničnik Saveta za nacionalnu bezbednost SAD lično je jednom severnokorejskom zvaničniku prošle nedelje predao fotografije napravljene tokom sastanka Trampa i Kima u junu, rekao je visoki predstavnik američke administracije.

Na pitanje kada će Severna Koreja biti spremna za nastavak pregovora o svom nuklearnom programu, severnokorejski zvaničnik je samo rekao da su spremni da to urade vrlo brzo, naveo je zvaničnik SAD koji je želeo da ostane anoniman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: