Šapić i Radulović - ko sme, a ko ne sme na tv duel

Lider Dosta je bilo i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić imali su na Tviteru burnu raspravu oko potencijalne televizijske debate.

Izvor: B92

Subota, 17.02.2018.

09:34

Šapić i Radulović - ko sme, a ko ne sme na tv duel
Ilustracija: Thinkstock

Sve je počelo nakon što je proslavljeni vaterpolista okačio fotografiju iz bazena na kojem se vidi njegov duel protiv hrvatskog vaterpoliste Igora Hinića.

Šapić je tu u šali naveo da je to njegov “skromni doprinos širenju dobrih međukomšijskih odnosa“.

Nakon toga usledio je komentar jednog tviteraša da je jedina stvar koju bi radije gledao od finala Svetskog prvenstva protiv Mađarske Šapićev televizijski duel protiv Branke Stamenković iz Dosta je bilo.

“Sa njom ne smem, opasna je i prepametna. Smem samo sa Radulovićem. Pozdrav“, odgovorio je Šapić, na šta je korisnik Tvitera odgovorio da razume i da bi možda Stamenkovićeva mogla Šapiću da “sredi razgovor“ sa Sašom Radulovićem.

“Ne treba ona meni da sređuje ništa. U momentu kada sam ja pozvao Sinišu Malog da mi u duelu kaže sve na moj račun šta ima, Radulović se sam javio i prozvao me da sa njim ne smem. Ja sam rekao da ću doći u njegovu DjB televiziju što emizuju na netu samo da jave kad. Nisu naveli“, odgovorio je Šapić.

Tu se uključio Saša Radulović: “Ovako to radi neko ko hoće da izbegne duel. Pronašli smo dva neutralna studija sa neutralnim novinarima (da ne može da se prenemaže) u kojima bi se održao TV duel: Zumiranje i Balkan info. Oba je odbio. A rekao je bilo gde i bilo kada. Sećate se? A onda ova poruka“.

Šapić je nešto ranije prilikom pozivanja aktuelnog gradonačelnika Siniše Malog na televizijsku debate, na pitanje jednog tviteraša da li će na TV duel pozvati i Radulovića rekao “što se mene tiče, bilo kad i bilo gde, uživo, gde ljudi mogu da prate; na sve teme“.

Na Radulovićev tvit da želi da izbegne duel, odgovorio je:

“Da pojasnim opet, Vi ste mene prozvali, a ne ja Vas. Ja sam zvao Sinišu Malog, pa ste se vi ubacili. Vi mi niste zanimljivi uopšte, ali nakon prozivke pristao sam da dođem. Posle toga, bez da me pitate, zovete urednike emisija gde sam već dogovorio svoje samostalno gostovanje mnogo ranije, vaši ljud itraže da i Vi gostujete u tom terminu sa mnom. Kao što rekoh, pošto mi uopšte niste interesantni, ja ne želim svoja već dogovorena gostovanja pred izbore na vas da trošim. Da prevedem. Dogovorite negde sami potpuno novi termin i recite mi gde je ili zakažite taj duel kod vas na DJB kanalu koji emitujete na netu i ja dolazim. Ne znam šta i dalje nije jasno i šta Vas sprečava da pustite uživo prenos našeg razgovora na vašoj tv i potpuno ne porazite i to pustite da vide svi vaši verni glasači. Ili ponavljam, zakažite negde drugo, ali da nije termin koji je već samom ranije dogovoren. Zašto komplikujete“. Nakon što je jedan od tviteraša nakon toga istakao da je Šapić ranije rekao “bilo gde i bilo kada sa svakim“, aktuelni predsednik Opštine Novi Beograd je odgovorio:

“Jesam, ali nisam mislio na emisije koje sam ja već dogovorio za sebe. Nek zakaže negde novo, doći ću. Eto. Postajete več svi dosadni, da ste hteli imali ste ste dana, da dogovorite sa nekim, a ne da zovu urednike emisija gde su mene već zvali ranije. Zato sam samo predložio DjB televiziju”, naveo je Šapić i na odgovor da “mora da bude precizan, a ne da se razmeće rećima i obećanjima kao Aca Srbin”, dodao:

“Dobro ne smem. Radulović je car. Je l’ sad ok. Nemam snage više za vas, radulovićevce, kao sekta ste. Ako skupite mošnice, zakažite i doći ću, u suprotnom, ako vam je svima iz te vaše sekte lakše, evo kažem, vaš šef je car najveći i ja sam ga se uplašio. Sad sam otišao”.

Nakon toga Šapić je odgovorio na još jedan tvit istakavši da “ako kažete bilo kad i bilo gde, je nešto što taj koji proziva treba da obezbedi, a ne da traži da se ubacuje u moja gostovanja, kojih iovako malo imam pred izore”.

“Onaj koji proziva, ne komplikuje. A on je prozivao, a sad komplikuje. A pritom ima svoju televiziju”, istakao je proslavljeni vaterpolista. Potom je zvanični nalog pokreta Dosta je bilo tvitovao da su pitali dve produkcije da organizuju duel Radulovića i Šapića, ali ne da se zauzme Šapićev termin kada on ima zakazano gostovanje, dok je sam Radulović naveo:

“Ipak mora istina da se govori :) Radi se o posebnim terminima za duel. I Zumiranje i Balkan info. I mora na neutralnom kanalu sa novinarima, da se doktor ne bi prenemagao i kukao: nepravda. Pa rekoste doktore bilo gde bilo kada. Šta se promenilo? :)“

“Evo, ako zakažete i u Zumiranju i na Balkan info, posebno gostovanje za nas dvoje, a da se moje prethodno dogovoreno ne ukida, javno odmah pristajem. Evo možete njihove odgovore i ovde da objavite. Jel sad ok?”, naveo je Šapić.

“Sada jeste ok :) A i ako se slučajno javi neko treći, recimo N1 ili Prva, nadam se da ste spremni i na to. Očekujem da ćemo dogovoriti termin pre izbora”, odgovorio je Radulović.

“Mogli ste i do sad bilo gde da dogovorite, ako niste hteli taj vaš DJB kanal. Probavali ste nekorektno da se ubacite u moja gostovanja, davno dogovorena, a onda mene optuživali kako bežim. Naravno, pre izbora, bojim se da posle izbora Vas više neće zvati ni na taj vaš DJB kanal”, zaključio je Šapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: