Makedonija: Uhapšeno sedam jataka terorista

Makedonska policija uhapsila je danas sedam osoba koje su osumnjičene da su pomagale učesnike oružanog sukoba sa policijom 9. i 10. maja u Kumanovu.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.10.2015.

10:44

Default images

Tužilaštvo za organizovani kriminal i korupciju u Skoplju saopštilo je da se privedeni lica terete za terorizam i "terorističku organizaciju".

Kako prenose makedonski mediji nadležni sudija u prethodnom postupku je dostavio predlog da se svima odredi pritvor.

Veliki broj pripadnika makedonskih specijalnih policijskih jedinica je rano jutros na području Kumanova i Skoplja učestvovao u hapšenju osumnjičenih pomagača oružane grupe koja se u maju ove godine sukobila sa makedonskim snagama bezbednosti u kumanovskom Divljem naselju.

Prilikom sukoba sa pripadnicima oružane grupe u Kumanovu poginulo je osam policajaca dok je 37 ranjeno, a na licu mesta nakon sukoba pronađeno je 14 tela pripadnika oružane grupe dok se njih 30 predalo. ;

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: