Predlog Zakona o saradnji sa UAE

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o saradnji između Vlade Srbije I Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE).

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2013.

17:58

Default images

Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između dve države o uzajamnom podsticanju i zaštiti ulaganja.

Kako je saopšteno iz Vlade, Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju ugovora između Srbije i UAE o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak, kao i Predlog zakona o saradnji dveju zemalja u oblasti odbrane.

Na sednici je takođe dobio "zeleno svetlo" i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom, a usvojena je i Uredba o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2013. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: