Nova potraga za Antonijom Bilić

Hrvatska policija pretražuje područje oko mesta Bilišane u Zadarskoj županiji, gde se nalazi kuća Draganja Paravinje, optuženog za ubistvo Antonije Bilić.

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2011.

12:54

Default images

Iako se pretpostavlja da su pronađeni novi tragovi, iz policije zasad to nisu mogli potvrditi.

"Jutarnji list" podseća da je u potrazi za sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić područje oko Bilišana zadnji put pretraženo krajem juna, kada je policija, osim kuće koju je Paravinja koristio od povratka iz Srbije, pregledala i obližnje akumulacijsko jezero.

"Celo se područje pretražuje po nalogu Šibensko-kninske policijske uprave koja koordinira potragu. U potrazi učestvuju pripadnici kriminalističke i interventne policije, te pripadnici HGSS-a iz Zadra i Šibenika i to je sve što zasad možemo reći", rekao je portparol zadarske policije Elis Žodan.

Sve dosadašnje pretrage nisu donele nove tragove vezane za nestanak Antonije Bilić, kojoj se gubi svaki trag nakon što je 7. juna ujutro na mostu preko Čikole u Drnišu stopirala i ušla u Paravinjin kamion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: