Dobrotin i Suvi Do dobili struju

Srbima u selima Dobrotin i Suvi do na Kosovu večeras je uključena struja, izjavila je predsednica opštine Lipljan Suzana Stanković.

Izvor: B92

Utorak, 28.04.2009.

22:18

Default images

"Radnici KEK-a uključili su meštanima tih sela struju, nakon što su oni danas platili paušal od 26 evra po domaćinstvu i potpisali kolektivni sporazum sa KEK om", rekla je Stankovićeva agenciji Beta. Pod istim uslovima, struja je u subotu uključena meštanima Starog Gracka i Novog Naselja.

Kolektivni sporazum potpisali su i meštani Donje Gušterice, ali još nisu platili paušal, tako da tom selu struja večeras nije uključena.

Struju nemaju ni Srbi u selu Livađe, zato što nisu potpisali kolektivni sporazum sa KEK-om i platili paušal.

Stankovićeva je rekla da su predstavnici KEK-a prošle nedelje dostavili račune za ranija dugovanja meštanima Livađa, Donje Gušterice i Dobrotina.

"U tim selima oko 4.900 stanovnika, prema evidenciji KEK-a, duguje za struju 1,399 miliona evra", dodala je Stankovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: