Prijava zbog napada na ginekologa

Protiv Branka Radojevića podignuta je krivična prijava zbog fizičkog napada na dežurnog ginekologa u prokupačkoj bolnici.

Izvor: B92

Sreda, 18.06.2008.

14:21

Default images

U međuvremenu, lekari prokupačke bolnice od danas organizuju svakodnevne desetominutne proteste u znak podrške ginekologu Kosti Deniću koga je u utorak pretukao Radojević (42). Upravnik prokupačke bolnice Ivan Đorđević rekao je da tako brutalan napad na lekara u prisustvu osoblja i pacijenata do sada nije zabeležen u porodilištu u tom gradu.

"Radi se o najstarijem lekaru Kosti Deniću(60), izuzetnom stručnjaku koji je pred penzijom. On je čitav radni vek proveo u ovom porodilištu obučavajuči generacije ginekologa i nije u karijeri imao ni jednu mrlju kada je praksa u pitanju", rekao je Đorđević.

Prema njegovim rečima, muž porodilje Radojević Nevenke(32) koja je rodila zdravo dete i koja je bila u stabilnom stanju pred otpuštanje iz bolnice, bez ikakvog razloga je nasrnuo na Denića i naneo mu teške povrede lica i tela zbog kojih je doktor morao da zatraži lekarsku pomoć.

Zbog tog incidenta, kolegijum Zdravstvenog centara Toplica u Prokuplju uputio je oštar protest i zatražio od policije zaštitu lekara i medicinskog osoblja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: