Masari u ponedeljak u Podgorici sa čelnicima CG

Izvor: B92

Nedelja, 31.08.2003.

14:14

Default images
Šef misije OEBS-a za Srbiju i Crnu Goru Mauricio Masari boraviće u ponedeljak u Podgorici, gde će razgovarati sa predsednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem, premijerom Milom Đukanovićem i predsednikom parlamenta Rankom Krivokapićem. Portparol Misije OEBS-a u SCG Rori Kin izjavio je da poseta Mauricija Masarija Podgorici nije direktno vezana za slučaj trgovine ženama i za slučaj Moldavke S. Č, ali da će tokom razgovora sa crnogorskim zvaničnicima između ostalog i o tome biti reči. "Sa visokim predstavnicima crnogorskih vlasti i opozicije ambasador će razgovarati o svim temama koje se tiču rada Misije OEBS-a, pa i o trgovini ljudima", rekao je Kin. Borba protiv trafikinga i organizovanog kriminala prioritet je OEBS-a, rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: