Zivkovic: Krivce cemo potraziti na Dedinju

Izvor: B92

Utorak, 30.11.1999.

19:33

Default images
Gradonacelnik Nisa Zoran Zivkovic izjavio je da ce, ukoliko vlasti ne propuste konvoj za mazutom koji je EU poslala Nislijama, pozvati gradjane da krivce za to potraze u Beogradu i na Dedinju. "Ako dodje do toga, mi cemo poslednje novcane rezerve potrositi da platimo dovoljno autobusa i svoje sugradjane odvedemo do Beograda i do Dedinja, da pitamo krivca gde je mazut i gde je nase grejanje", rekao je Zivkovic za Madjarski radio. On je izrazio nadu da ce, uprkos brojnim opstrukcijama od strane rezima, gorivo ipak stici u Nis.

Potpredsednik odbora SPO-a u Nisu Dragan Radisavljevic, saopstio je da ce se ta partija od srede pridruziti protestima u Nisu koji vec 70 dana organizuje Savez za promene. U izjavi za nas program Radisavljevic je objasnio da to ne znaci prikljucivanje protestima Saveza za promene, vec da je ovoga puta u pitanju konkretan povod koji , kako se izrazio, predstavlja kap koja je Srpskom pokretu obnove prelila i onako prepunu casu.

U utorak uvece na 71.mitingu Saveza za promene u Beogradu, okupljenima na Trgu Republike obratice se gradonacelnici Nisa i Pirota, Zoran Zivkovic i Tomislav Panajotovic. predsednik takozvane Vlade za Beograd Ljubomir Andjelkovic, clan Glavnog odbora GSS Zarko Mihailovic, a domacin protesta je kompozitor Rajko Maksimovic, saopstio je Savez za promene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: