Dačić: Pronađene obe porodice

Ministar Ivica Dačić izjavio je da je pronađena porodica Miladinović, koja je od 8. januara boravila na Haitiju. Prethodno, pronađena je i porodica Teofilović.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 15.01.2010.

22:49

Default images

Miladinovići - Mišo i Jasmina Kajkut sa dvogodišnjim bliznakinjama Marinom i Andreom već su u Kanadi, rekao je Dačić i naveo da se ispituje da li je na Haitiju, u vreme zemljotresa, bilo još državljana Srbije. Pripadnici policijske misije Srbije pri UN na Haitiju ranije su pronašli porodicu Teofilović.

Teofilovići su u vreme razornog zemljotresa boravili na Haitiju i oni se uskoro vraćaju u Toronto.

Dačić je rekao da, prema informacijama dobijenim od članova porodice, postoji verovatnoća da je u trenutku zemljotresa na Haitiju, osim pet pripadnika MUP-a u mirovnoj misiji UN, boravilo još državljana Srbije.

Prema njegovim rečima, porodica Đorđa Teofilovića iz Toronta, njegova supruga Lemercia Enise Etienne-Teofilović, koja je Haićanka, sa dvoje dece Imanuelom i Ileronsom, sleteli su na aerodrom dva sata pre zemljotresa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: