RANJEN POLICAJAC KOD BUJANOVCA

Izvor: B92

Petak, 30.03.2001.

20:12

Default images
U toku napada albanskih ekstremista, u petak oko 15.15 casova doslo je do samoranjavanja policajca Vase Mitrovica, iz Sremske Mitrovice, na polozaju Zdruzenih snaga bezbednosti na Cerevajki, javlja FoNet. Projektil je Mitrovicu prosao kroz stopalo desne noge nanevsi mu tesku telesnu povredu. Prilikom promene polozaja Mitrovic se sapleo i pao, cime je izazvao opaljenje automatske puske. Prva pomoc ukazana mu je na licu mesta, a albanski ekstremisti su dejstvovali po vozilu kojim je nakon toga transportovan, saopstio je pres centar u Bujanovcu. Primarna obrada rane izvrsena je u Bujanovackoj Banji, nakon cega je Mitrovic prebacen u Vojnu bolnicu u Nisu.

Napadi albanskih ekstremista traju od 11 casova i "pucaju na svaki pokret policajaca", saopsteno je u pres centru u Bujanovcu. Prilikom postavljanja mine u predelu sela Muhovac, kako je takodje saopsteno u pres centru, 27.marta u popodnevnim casovima poginuo je Agim Esljani, komandant tzv. diverzantsko-teroristicke grupe "Orlovi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: