Hadžiomerović: Kljajević može da sudi do odluke o izuzecu

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.02.2004.

20:25

Default images
Predsednik sudskog veća na suđenju optuženima za ubistvo premijera Srbije Zorna Đinđića, Marko Kljajević, može da sudi dok ne bude doneta odluka o njegovom izuzeću, iako su branioci optuženih protiv njega podneli krivičnu prijavu, rekao je u ponedeljak član Društva sudija Srbije Omer Hadžiomerović. "Samo podnošenje krivične prijave, samo za sebe, nije razlog za izuzeće”, rekao je Hadžiomerović Radio-televiziji Srbije. On je rekao da "takvi zahtevi za izuzeće, nekada predstavljaju deo taktike odbrane" i da je sigurno da oni "usporavaju sudski postupak". Suđenje će, kako je rekao, biti nastavljeno odmah pošto bude odlučeno da li će Kljajević biti izuzet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: