SVILANOVIC: MILOSEVIC NE MOZE DA UPOTREBI VJ I POLICIJU

Izvor: B92

Nedelja, 01.10.2000.

10:47

Default images
Predsednik Gradjanskog saveza Srbije Goran Svilanovic ocenio je da predsednik SRJ Slobodan Milosevic ne moze da upotrebi vojsku i policiju protiv gradjana, jer "nema vise takvu vrstu kontrole nad njima". "U najgorem slucaju racunamo na provokacije, jer Milosevic ne moze da okrene protiv nas 'nase vojnike', a takvu podrsku nema ni u policiji", kazao je predsednik GSS madjarskom drzavnom radiju. Svilanovic je potvrdio da ce gradjanska neposlusnost biti na snazi sve dok Slobodan Milosevic ne ode sa vlasti, i dodao da ce opozicija svakog dana omasovljavati mirne demonstracije "dok predsednik SRJ ne shvati da treba da ode". Komentarisuci spekulacije da neki drzavni zvanicnici i ljudi bliski vlastima beze iz SRJ, Svilanovic je rekao da je "Marko Milosevic (sin predsednika SRJ) sa suprugom i dvogodisnjem detetom vec napustio zemlju". Svilanovic je istakao da je ta informacija potvrdjena iz vise izvora, i dodao da se Marko Milosevic sa porodicom "najverovatnije" nalazi "kod strica u Rusiji", prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: