Nedelja, 30.11.2003.

10:16

DSS i DS u ponedeljak kreću u kampanju

Izvor: B92

Default images

Početak izborne kampanje za ponedeljak je najavila Demokratska stranka Srbije. Iz te stranke je najavljeno da kampanja počinje u Somboru i da će u njoj učestvovati Vojislav Koštunica i kandodati za poslanike. Funkcioneri DSS-a će u ponedeljak obići i Odžake i Bačku Palanku.

Tokom sledeće nedelje i Demokratska stranka bi trebalo da otpočne aktivnu izbornu kampanju. Iz DS-a za sada nije saopšteno u kom gradu će početi kampanja. Potpredsednik te stranke Boris Tadić najavio je da će izborna kampanja demokrata biti usmerena na povratak izvronim vrednostima DS-a i naglasio da će tokom kampanje insistirati na odgovornosti, dodajući da DS nema čega da se stidi. Inače, Tadić je u subotu ponovio je da nije sklopljen nikakav ugovor o zajedničkom učešću na izborima sa Strankom demokratske akcije Sulejmana Ugljanina i Listom za Sandžak. On je rekao da se DS, o učešću na zajedničkoj listi, dogovarala isključivo sa predstavnicima Demokratske partije Bošnjaka i Socijalno-liberalne stranke Sandžaka Esadom Džudževićem i Bajrom Omeragićem. Lider Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić međutim tvrdi da je DS ipak napravila koalciiju sa strankom Sulejmana Ugljanina. “Žalim što je gospodin Tadić ispao kolateralna šteta ranijih dogovra koji su postignuti sa nekim drugim ko je bio spreman za nosioca liste u Demokratskoj stranci. Sve što sam u petak rekao na konferenciji za novinare je istina, to sam potkrepio i odgovarajučom dokumentacijom”, rekao je Ljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: