Sreda, 03.05.2023.

12:05

Važno saopštenje za roditelje čija deca pohađaju školu na Vračaru

Roditelji koji nisu stupili u kontakt sa svojom decom koja pohađaju školu u kojoj se dogodila pucnjava treba da dođu u policijsku stanicu Vračar.

Izvor: B92

Default images
Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIÆ/ bg

Kako navode iz MUP-a, roditelji treba da dođu na adresu Ulica Radoslava Grujića 14. Reč je o bivšoj Ulici Božidara Adžije.

Podsetimo, u pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru život je izgubilo osmoro učenika i jedan radnik obezbeđenja škole.

Kako mediji prenose, šestoro dece je povređeno, i oni se nalaze u Dečjoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj, kao i u Urgentnom centru.

Jedno od njih, koje je upucano u glavu, trenutno se nalazi na operaciji u Tiršovoj, kako je izjavio direktor ove ustanove dr Siniša Dučić.

Takođe, najpre se pojavila vest da je i nastavnica istorije ubijena, ali se ispostavilo da ta informacija nije tačna. Nastavnica se, kako prenose mediji, nalazi u Urgentom centru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: