Đilas: "Malo ko me je čuo"

Lider opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas reagovao je na tekstova koje su objavili najugledniji evropski mediji i istraživačka mreža Krik.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2023.

18:02

Đilas:
Foto: Profimedia

"Na osnovu tekstova koje danas objavljuju najugledniji evropski mediji i istraživačka mreža Krik sada je jasno da je vlast deceniju izmišljala afere protiv mene u koje je na žalost poverovao veliki broj ljudi", rekao je Đilas.

"Mnogo puta sam demantovao da posedujem račune i ofšor firme, da sam ukrao stotine miliona evra, da sam ostavio Beograd pred bankrotstvom... Malo ko me je čuo. Pitanje je i danas kada su laži potvrđene koliko će ljudi to čuti. Sada je na novinarima koji su ove stvari govorili, mahali papirima, govorili kako su do papira došli istraživačkim novinarstvom da objasne ko im je zaista dao te falsifikate", dodao je Đilas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: