Prognoza RHMZ: Mraz, mešovite padavine, olujni vetar

U Srbiji ujutru malo hladnije, uz slab do umeren mraz, a u toku dana promenljivo oblačno, uz kraće sunčane intervale.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.01.2023.

05:52

Prognoza RHMZ: Mraz, mešovite padavine, olujni vetar
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ

Kratkotrajan sneg očekuje se uveče na severu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima

Najniža temperatura od -6 do 1, a najviša od 3 do 8 stepeni. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, tokom noći u skretanju na severozapadni i u pojačanju.

U Beogradu ujutru slab mraz, u toku dana promenljivo oblačno, a kratkotrajan sneg očekuje se uveče. Najniža temperatura od -4 do -1, a najviša oko 6 stepeni. Vetar slab, zapadni i jugozapadni, u toku noći u skretanju na severozapadni i u pojačanju.

U Srbiji u utorak promenljivo i vetrovito - duvaće jak i olujni severozapadni vetar, a smenu sunčanih i oblačnih intervala pratiće povremeni kratkotrajni pljuskovi kiše i snega.

U sredu promenljivo, uglavnom suvo i malo toplije sa maksimalnom temperaturom od 7 do 12 stepeni, a mešovite padavine ponovo se očekuju u toku noći i u četvrtak tokom dana, uz pad temperature.

Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama i dalje će biti vetrovito, uz umeren i jak severozapadni vetar.

U petak i za vikend nastavak perioda sa učestalim prolaznim naoblačenjima sa susnežicom i snegom, a maksimalna temperatura će biti u padu i u intervalu od 0 do 5 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: