Psovao Abazovića i pretio mu; Podignuta krivična prijava?

Cetinjsko Osnovno državno tužilaštvo formiralo je krivični predmet protiv M. V. zbog sumnje da je ugrozio sigurnost potpredsednika Vlade Dritana Abazovića.

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2021.

12:04

Psovao Abazovića i pretio mu; Podignuta krivična prijava?
Foto: EPA-EFE/ Boris Pejovic

Kako nezvanično saznaju "Vijesti", tužilaštvo je prethodno naložilo policiji da podnese protiv tri osobe koje su u utorak, pre održavanja sednice gradske skupštine Cetinja, vređale odbornika pokreta URA Slavka Jankovića.

"Osnovno državno tužilaštvo Cetinje naložilo je Upravi policije - Odeljenju bezbednosti Cetinje da protiv tri lica podnese Sudu za prekršaje Zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog grubih uvreda i naročito drskog i bestudnog ponašanja na štetu odbornika URE S. J. iz Cetinja", kazao je Vijestima rukovodilac ODT Cetinje, tužilac Duško Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: