Svet 0

20.04.2024.

17:08

Uspavana Amerika: Don postaje Džo?

Donald Tramp je sadašnjeg američkog predsednika Džoa Bajdena mnogo puta nazvao "pospanim Džoom".

Izvor: Avaz.ba

Uspavana Amerika: Don postaje Džo?
Tanjug/AP Photo/Paul Sancya, File

Podeli:

On je sugerisao da je 81-godišnji predsednik previše umoran ili "kognitivno oštećen" da bi služio u Ovalnoj kancelariji.

Sada su Trampovi protivnici izneli slične tvrdnje o bivšem predsedniku.

Trampova dremka u sudnici tokom suđenja u Njujorku ove nedelje dala je podsticaj Bajdenskoj kampanji da okrene narativ protiv Trampa.

Nekoliko izveštača i posmatrača suđenja reklo je da su videli kako Tramp drema tokom prva četiri dana suđenja.

Sada se Bajdenovo osoblje ruga bivšem predsedniku, nazivajući ga "Uspavani Don" nakon izveštaja da je zaspao na nekoliko tačaka tokom suđenja u Njujorku.

Tramp se inače izjasnio da nije kriv po 34 tačke za falsifikovanje poslovnih zapisa u vezi sa prikrivanjem novca isplaćenog zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels tokom njegove predsedničke kampanje 2016.

U saopštenju za javnost pod naslovom "Presuda je stigla: Uspavani Don ima nedelju iz noćnih mora", Bajdenova kampanja ismevala je bivšeg predsednika.

Portparol Džejms Singer (Džejms) dodao je u izjavi uključenoj u najavu da je "Trampova strategija kampanje da zapravo ne vodi kampanju, da rasipa novac, da se ponaša kao ulični nasilnik, a guranje njihove ekstremne agende tera sve više i više birača".

Portparol Trampove kampanje Stiven Čung rekao je za "Vašington post" da su izveštaji o bivšem predsedniku koji spava na sudu "lažne vesti od reportera koji čak nije bio ni u sudnici", ističući da "Bajden stalno zaspi na sudu”. "sastaje se, i stalno se spotiče i pada."

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: