Svet 4

11.04.2024.

14:03

"Ubijajte se i dalje... Pogledah, i gde, bledi konj, i na njemu jahač"

Što pre "jahač na bledom konju“ uzme američkog predsednika Džozefa Bajdena, to će bolje biti za svet, rekao je Dmitrij Medvedev nakon Bajdenove izjave o podršci Ukrajini.

Izvor: Sputnjik

"Ubijajte se i dalje... Pogledah, i gde, bledi konj, i na njemu jahač"
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Podeli:

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije je na svom Telegram kanalu prekorio američkog lidera zbog izjave da će se "sukob u Ukrajini završiti nakon što Kongres SAD izglasa dodeljivanje nove podrške Kijevu", ocenivši njegove reči kao "apsolutno zlo".

"Mogli bismo po stoti put da se prisetimo demencije starca i korupcije njegovog sina, interesa američkog vojno-industrijskog kompleksa i uticaja duboke države, rata demokrata i konzervativaca i klinča između država i savezne vlade SAD", naveo je Medvedev, ističući da je suština u tome da nastavak finansiranja režima u Kijevu vodi do produžavanja sukoba.

S tim u vezi, bivši ruski premijer citirao je reči iz Novog zaveta.

"On je rekao: 'Ubijajte se i dalje. Što više ljudi pogine, to bolje. Želim što više smrti'. Zaista, 'Pogledah, i gde, bledi konj, i na njemu jahač, kojem je ime smrt… i pakao ga je pratio'. To su reči iz Otkrovenja Jovanovog, Apokalipse. Stoga, što pre jahač na bledom konju uzme sa sobom Džozefa Bajdena, to će bolje biti za naš svet koji pati", zaključio je Medvedev.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: