Politika 3

28.05.2024.

12:33

Knežević poručio Spajiću: "Miki, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže?"

Lider DNP Milan Knežević poručio je premijeru Crne Gore Milojku Spajiću da treba da odu u Nemačku na poligraf i da utvrde ko kome baje, a ko laže od njih dvojice.

Izvor: B92

Knežević poručio Spajiću: "Miki, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže?"
R.R./ATAImages

Podeli:

"Miki, pošto ste izgoreli poligraf u CB-u, a ti imaš veze u Nemačkoj, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže od nas dvojice. I da onaj na koga zapišti poligraf podnese ostavku na sve funkcije? Je li to pošteno? Rekao si u prisustvu Andrije Mandića, Branka Krvavca i mene, da će Crna Gora biti uzdržana uz obrazloženje da želimo da se kandidujemo za nestalnu članicu SB UN, i da tako imamo izgovor i za one koji su 'za', i za one koji su protiv Rezolucije.

P.S. Ja snosim troškove puta, pošto je Do Kvon u zatvoru, a Kotrel je pukao 20 miliona na kocki pre neku noć", piše Knežević i dodaje:

"P.S.S. A pošto voliš Karleušine pesme, zamoliću je da ti da autogram kad bude održala koncert u Zeti, ako budeš smeo da dođeš od Severine. Tik-tak, tik-tak…"

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: