Politika 11

21.04.2024.

13:22

Brnabić: Svaki dan, sa svim građanima Beograda; Da budemo još ponosniji na Beograd i Srbiju VIDEO

Predsednica Skupštine Republike Srbije Ana Brnabić objavila je video na platformi "X" i pozvala građane da na izborima, drugog juna, glasaju za listu broj 1.

Izvor: B92

Brnabić: Svaki dan, sa svim građanima Beograda; Da budemo još ponosniji na Beograd i Srbiju VIDEO
EPA-EFE/Olivier Matthys

Podeli:

"Na beogradskim izborima, 2. juna, glasajte za listu broj 1 - da Beograd nastavi da se razvija, da završimo metro, novu autobusku stanicu, Prokop, novi prostor za kulturu i kreativne industrije - Ložionica, BIO4 kampus, Linijski park, postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, arheološko nalazište Vinča - Belo brdo, da spremni dočekamo EXPO 2027, da budemo još ponosniji na Beograd i Srbiju," napisala je Brnabić.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: