Hronika 0

11.04.2024.

18:25

Drama na letu: Avion prinudno morao da sleti u Beograd

Avion "San ekspresa" koji je 9. aprila u 19.30 časova poleteo sa aerodroma u Mančesteru za Dalaman u Turskoj morao je prinudno da sleti u Beograd zbog putnika koji je napao drugog čoveka u avionu.

Izvor: Blic.rs

Drama na letu: Avion prinudno morao da sleti u Beograd
Shutterstock/Jaromir Chalabala

Podeli:

Zbog incidenta avion je na odredište stigao sa dva sata zakašnjenja, piše Dejli mejl.

Na snimcima koje su zapanjeni putnici snimili i podelili na društvenim mrežama jasno se vidi kako jedan čovek viče i vređa drugog putnika, upirući prstom u njega.

Na kraju se oglasila i avio-kompanija "San ekspres":

"Po sletanju u Beograd, putnika je iz aviona izvela lokalna policija, a avion je nastavio ka Dalamanu, planiranoj destinaciji."

Takođe ističu da im je bezbednost putnika najveći prioritet.

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što je policija izbacila putnika sa leta druge avio-kompanije jer je navodno popio flašu pića. Obe avio-kompanije imaju stroga pravila u vezi sa alkoholom i navode da više neće dozvoliti takve izgrede.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: