Na’Vi Dota 2 sastav PONOVO pao u drugu diviziju

Na’Vi Dota 2 ekipa je ponovo skrenula sa puta ka svojoj staroj slavi, iz TI1, TI2 i TI3 dana. Tim je završio na poslednjem mestu prve divizije istočnoevropskog DPC-a, što znači da će se sledeće sezone takmičiti iz druge divizije, zajedno sa Nemiga Gamingom.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 31.01.2023.

19:18

Na’Vi Dota 2 sastav PONOVO pao u drugu diviziju
Foto: NAVI

Rezultati ukrajinske ekipe su toliko loši, da fanovi sumnjaju na velike promene u narednoj sezoni. Kako prenosi Cybersport.RU, trener ekipe X3, 633, izjavio je sledeće:

”Iskreno, Na’Vi je imao izuzetno čudne draftove i igrao je užasno. Čini mi se da su izmene u sastavu neizbežne”.

Dota 2 komentator Dimitri Mortalles Arzilovski je dodao da će biti teško da Na’Vi privuče mlade igrače ako zaista planira da menja tim, s obzirom da će sledeću sezonu početi iz druge divizije.

Što se tiče problema u ekipi, jedan analitičar je naveo četiri: u timu vlada velika tenzija, Malady-ev transfer se nije isplatio, Nicky`Cool se nije uklopio u ekipu i V-Tune je previše fokusiran na individualnu igru. Bilo kako bilo, nešto definitivno mora da se promeni.

Da li će se Na’Vi ikada vratiti staroj slavi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: