WoT - povratak Waffentragera

Jedno od najkontraverznijih vozila u World of Tanks ikada, Waffentrager auf E-100, se ponovo vraća u igru ali samo u okviru specijalnog PvE događaja koji traje do 11. oktobra.

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Sreda, 29.09.2021.

09:46

WoT - povratak Waffentragera
Foto: Wargaming

Tim od 7 igrača se bori protiv Maxa von Trigera u njegovom Blitztrageru auf E-110 (što bi valjda trebalo da bude aluzija na WT E-100) i njegovih podanika, koristeći modifikovana Tier 10 vozila: Object 140, Bc-25t ili M48A5. Naravno ishod bitke je zavistan i od isteka vremena pa igrači moraju uništiti Waffentragera da bi ispunili misiju u okviru zadatog limita. Na samom početku bitke Waffentrager je zaštićen energetskim štitom pa igrači moraju prvo uništavati njegove čuvare kao i lokacije na mapi koje mu daju štit dok beže od ovog vozila, kada mu je štit onesposobljen onda mogu krenuti na pravu metu.

U ovom modu možete izvršiti i posebne misije sa posebnim nagradama, jedan vid nagrade je i ključ da možete u bitku ući kao Waffentrager i boriti se sa drugim igračima. Druge stvari su vezane za premium vreme, obveznice, i posebne inženjerske starter pakete koji su opet vid loot boxova iz kojih vam mogu ispasti krediti, premium vreme, premium tenkovi i slično. Tu je i novi američki premium laki tenk Astron Rex 105mm koji će se u igri pojaviti po prvi put u okviru ovog događaja. Naravno ove potrepštine možete kupiti i u premium prodavnici za one koji ne žele da grindaju, s tim da je uvek bedak kada se te stvari sakrivaju iza nasumičnih boxova, kako god da ih izdavač nazvao. Za one nešto novije igrače u World of Tanks WT E-100 je vozilo koje se nalazilo kao Tier 10 na kraju nemačke linije Waffentrager lovaca na tenkove. Iako su vozila uglavnom bila bazirana na istorijskim planovima ili čak realizovanim dizajnovima, kao što je WT auf Pz IV koji ste mogli da vidite i u našem izveštaju iz muzeja u Kubinki, činjenica da je na Tier 10 stajao tenk koji nije postojao čak ni u nacrtima već ga je Wargaming skoro pa potpuno izmislio pod pretpostavkom da bi Nemci nastavili razvoj Waffentragera na super-teškoj šasiji E-100. Kao takav je imao izuzetno veliku, ali i osetljivu kupolu koja se rotirala, ali je još veći problem za balans u igri napravio njegov auto-loader top koji em što je probijao skoro pa sve, em je mogao većinu Tier 9 vozila da potpuno uništi iz jednog klipa a da Tier 10 vozila dobrano osakati. Kao takav je bio poprilično popularan u Tier 10 bitkama, a pogotovu u klanskim borbama gde se dosta toga svelo na to "ko će da prvi uništi protivničkog Wt E-100". Zato je vozilo povučeno iz igre, još 2016. godine u patchu 9.15 ali je ostalo u sećanju kod jednog dobrog broja igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: