Tinejdžer potrošio skoro 20,000 dolara ušteđevine na twitch pretplate i donacije

Twitch streaming je proteklih nekoliko godina postao veoma popularan fenomen, kako za gledaoce, tako i za streamere. Zajednica je osim velike gledanosti i pozitivnih komentara takođe dobila nove načine da podrži svoje gejming idole. Reč je o pretplatama i donacijama. Jedan tinejdžer je debelo prekoračio granicu, jer je čitavu porodičnu ušteđevinu potrošio za samo 17 dana.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 20.07.2020.

18:49

Tinejdžer potrošio skoro 20,000 dolara ušteđevine na twitch pretplate i donacije

Zabrinuta majka ovog deteta je pre par nedelja proverila svoj račun i ostala u šoku. Njena životna ušteđevina je u potpunosti nestala.

Ispostavilo se da je njen maloletni sin, koji je veliki Fortnite fan, uspeo da prebaci novac sa kartice njegove majke na svoju, i da ga polako donira popularnim twitch streamerima, kao što su Gorb, Tfue, Ewokttv i mnogi drugi.

Majka je izjavila da je sinu obezbedila kreditnu karticu kako bi mogao da kupi užinu, ali nije očekivala da zna njenu lozinku i sistem prebacivanja novca sa jedne kartice na drugu.

Posle incidenta je kontaktirala twitch, svoju banku, pa čak i same streamere, ne bili došla do nekog rešenja. Twitch joj do danas nije dao nikakav odgovor, a banka joj je dala do znanja da mora da tuži svog sina kako bi došlo do bilo kakvog napretka u ovom slučaju. Majka se na kraju obratila i reddit-u za savet.

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji? Izvor: RUR Esports

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: